Sejlerskole

Sejlerskole - nye sejler

Hvad er Sejlerskole?

Ved Sejlerskolen for nye sejlere lærer man at sejle begynderjollen ”optimistjollen”.

Lære diverse brugbare knob, som vi kan garantere vil blive brugt i flere sammenhænge end bare sejlads. Du vil også komme til at lære diverse teknikker for at komme til at sejle endnu hurtigere.

Der er rigtigt mange forskellige segmenter i sejlads, så det er ikke noget man lige lærer på en eftermiddag.

Vores dygtige instruktører vil lære jer alt hvad i vil komme til at få brug for den første halve sæson. Vi afslutter sæsonen med et lille mini-stævne for alle sejlerskoledeltagerne.

Er du mellem 8-13 år og kunne du tænke dig at prøve kræfter med at sejle, så mød op med dine forældre til informationsmøde til sejlerskole i Sunds Sejlklub.

Hvornår?

Vi har opstart af nye sejlere to gange om året (april og august.

Der er venteliste til sejlerskolen forår 2022.

Tilmelding på ventelisten:

Venteliste til sejlerskole 2022

Medlemskab:

Medlemskabet koster 700,- for et års medlemskab.

Efterårs medlemskab koster 450,-

Udstyret.

Leje af udstyr (jolle, våddragt og redningsvest) er inkluderet i prisen for sejlere der går på sejlerskolen (det første år). Derefter kan du leje en jolle af klubben.

HUSK- du skal være fyldt 8 år.

Vi håber på at se dig til Sejlerskole

Forældreopgave

Som ny forældre

Som ny forældre er man forpligtet til at hjælpe sit eget barn med tilrigning, isætning af jolle og at være ved klubhuset, mens barnet er på vandet. Det er meget vigtigt for de nye sejlere, at de føler sig trygge og ved, at forældrene står klar inde på land, hvis barnet vælter og bliver ked af det ude på vandet.