Corona og Sensommer Cup

Ud fra DS seneste udtagelser er planen stadig at afvikle Sensommer Cup på lørdag, men det kræver selvfølgelig opbakning og forståelse fra jer, og vi tror på at I vil hjælpe os til at få et godt og Corona sikret stævne.

Vi er selvfølgelig underlagt forsamlings forbuddet på de 50 personer, og øvrige restriktioner afstande m.m. med 30 sejlere kan det give visse udfordringer. Vi har derfor lagt hovederne i blød for hvordan vi får det bedste stævne for alle.

Inden sejlads Vi har opdelt klubbens område i zoner, sejlere og forælder/træner fra de enkelte klubber skal opholde sig under tilrikning og når sejlerne ikke er på vandet se kort 1 Forælder og træner skal blive i de angivet zoner. Sejler har mulighed for omklædning i klubben og på offentlige toiletter. Skippermøde afholdelse foran klubhuset kl. 9.30, vi opfordre til at kun sejler og 2 forælder/træner fra hver klub deltager.

Under sejlads Der tages på vandet i to hold først opti B, C og zoom der efter opti D Ønsker man at komme tæt på sejladsen findes der 3 offentlige adgangs steder ved søen se kort 2

Middag Vi spiser middag på land På klubbens område i de angivende zoner se kort 1 Der er også muligt for at gå i land på de 3 offentlige adgangs steder se kort 2

Efter sejlads Afrigning forgår i angivende zoner Præmieoverrækkelse forgår foran sejlklubben, vi opfordre til at kun sejler og 2 forælder/træner fra hver klub deltager.

Kort 1: http://www.sunds-sejlklub.dk/wp-content/uploads/2020/09/Kort-1.pdf

Kort 2: http://www.sunds-sejlklub.dk/wp-content/uploads/2020/09/Kort-2.pdf

Sejlads bestemmelser: http://www.sunds-sejlklub.dk/wp-content/uploads/2020/09/Sejladsbestemmelser-2020.pdf

Håber på forståelse og et godt og sikkert stævne.

Forside