Surfskole

Action, spænding, Fart, flotte manøvre og tricks, vilde spring, tæt på naturen, sol, vand og strand, sjov ung som gammel, konkurrencer og kapsejlads. Ja – man kan ikke beskrive windsurfing med få ord.

En af de ting som gør windsurfing allermest spændende og udfordrende er, at uanset om man er begynder, motionist, kapsejler eller ekspert, kan man blive ved med at forbedre sig og lære nye ting.

Når man har gennemført surfkurset, må man endelig ikke tro, at man er professionel surfer. Derfor kan man med stor fordel udvikle sin surfing ved at fortsætte i Sunds Sejlklub.

Surfafdelingen har klubaften hver tirsdag hvor der bl.a. afholdes kapsejllads og er hyggelig samvær i klubben, eller i Ejsing.

Der vil altid være erfarne surfere fra klubben, klar til at hjælpe nye medlemmer videre – bare spørg løs.

Klubbens Surfudstyr stilles til rådighed ca. ½ år efter surfskolens ophør, men det kan dog kun anbefales at købe sit eget udstyr.

Hvis man har lyst til at surfe andre steder end på Sunds sø, er vi gerne en flok surfere, der ringer sammen eller skriver her på hjemmesiden, hvor vi tager ud og surfer. Derefter mødes vi f.eks. i Ejsing om aftenen eller i weekenderne.

HVORFOR SURFSKOLE?

Du får den rigtige instruktion.

Du undgår uvaner.

Du lærer at lade vinden gøre det hårde arbejde og sparer derved mange kræfter.

Du bliver en bedre surfer.

DERFOR… Så kom op af sofaen og ud på vandet!

Kurser:

Der er P.T. ikke planlagt kurser for 2017.

STED:
Undervisningen foregår i/ved Sunds Sejlklub, Vestre Søvej 4 i Sunds.

TILMELDING:

PRIS:
Pr. person……………..850 kr.
Kurset inkluderer et medlemskab i Sunds Sejlklub