Godt nytår!

Håber i alle er kommet godt ind i det nye år, Vi havde glæder os til at fortsætte om vinter aktiviteterne har efter jul .
Tingene er jo desværre ikke gået så som håbet, snarere som frygtet, og de restriktioner, som omfatter fritidsaktiviteter, er desværre blevet forlænget – foreløbigt til og med søndag d. 17. januar.
Det betyder at vi kommer til at ændre vores aktiviteter herefter juleferien på ubestemt tid.

Mandags klubaften og torsdag svømning ændres til klubtur om søen ( gå eller løb er op til den enkelte ) i grupper af max. 5 personer.
Lørdags vinter sejlads her er samme restriktioner som i foråret max 5 deltager til træning ,omklædning hjemmefra eller udendørs, klubhuset er lukket, hold afstand og brug kun egen jolle ( låne klubjolle )

Aktiviteterne annonceres på holdsport HUSK TILMELDING.

Da vi i skrivende stund ikke ved om restriktionerne forlænges yderliger, skærpes eller hvilke dele af restriktionerne der evt. vil blive fastholdt, kan vi på nuværende tidspunkt ikke sige noget om, hvor længe disse ændringer vil gælde, vi vil prøve at holde jer opdateret på holdsport.