Info omkring vinterprogrammet i Sunds Sejlklub

Efteråret og vinteren, står for døren og vi forsøger at stable et program på benene for sejlklubbens medlemmere med forbehold for Corona og udviklingen af det.
Derfor skal følgende, forståes som vores ideer, vi arbejder på at udføre, i håbet om det lykkes trods Corona.
I må forvente nogle ændringer, men her kommer udkastet:

Vi startet vintersæsonen med lyssejlads d. 1 oktober.
Det er en rigtig flot og hyggelig aften, hvor trænere og sejlere mødes 17.30 i klubben og spiser aftensmad sammen.
Maden er gratis.
I forbindelse med spisningen, afsløres resultater for årets Mosecup og der uddeles diplomer for gennemførelse af sejlerskole.
Jollerne pyntes med lys, sejlerne skal selv sørge for lys til jollerne.
Kl. Ca. 18.45 sejler vi på vandet i fælles flok og forældre er velkomne til at komme og nyde det smukke syn og hyggelige stemning.
Vi forventer at være færdige til sædvanlig tid – Måske lidt senere.

Hvis i har noget brugt udstyr i ikke bruger mere eller sejlertøj, der er blevet for småt, kan i medbringe det denne aften, så laver vi en bytte/sælge aften.

Sejlads i efterår og vinter:
I oktober sejler vi hver lørdag kl. 10-12 med forbehold for vejret.
Vi påtænker at sejle hver 2. Lørdag fra november, med forbehold for vejret.
Se holdsport for yderligere info.
Beklædning til sejlads i efterår og vinter, når vandtemperaturen er over 10 gr., kan man klare sig med en 2/3 mm. Våddragt(Klubbragte), regntøj, hue og handsker, til over våddragten er en god ide.
Når temperaturen falder yderligere, og går under 10gr, er det nødvendigt med en tørdragt eller kraftigere våddragt på 5 mm,
Spørg trænerne ved tvivl.

Vi har søgt om at være i Herning svømmehal hver 2. Torsdag fra kl. 18-19, hvor den står på motion, bade og have det sjovt med sejlervennerne.
I håbet om at det lykkes, følger mere info.

Vi arbejder også på, at lave klubaften i klubben hver 2. Mandag, hvor vi laver mange forskellige ting sammen, bla. Gennemgår teori, spilleaftener, julehygge og krea-aften.

Vi planlægger også, at lave nogle jolle reparationsdage i løbet af vinteren, så vi altid har gode og sejlklare joller, klar til at komme på vandet.
Nærmere info følger.

Sidste år deltog vi i lysfesten på Fuglsang sø d. 21 dec. Om aftenen med joller pyntet med lys. Det var et rigtig smukt og hyggeligt arrangement, som vi ønsker at være med til igen.
Når arrangørerne sender mere info ud om arrangementet, hører i nærmere.

Vi håber at gennemføre så meget som muligt i løbet af efteråret og vinteren, med forbehold for vejret og Corona og håber på jeres forståelse for det.
Vi sender info ud løbende, så hold øje på holdsport og FB siden Sunds Sejlklub jolleafd.

Sunds Sejlklubs bestyrelse