Lysfest

Sunds Sejlklub deltog i lysfesten d. 21 december 2019 på Fuglsangsø, for at fejre lysets komme til lands. I flere måneder, er dagene blevet kortere og kortere og det hele kulminerede med at fejre årets korteste dag på Fuglsangsø, hvor vores dygtige ungdomssejlere, pyntede deres joller flot og festligt op med alverdens lys, stjerner og lyskæder og sejlede ud på søen i mørket, hvor de lyste flot op.

Det var Herning kajakklub, der for 4. År i træk inviterede til lysfest. Der deltog også andre klubber, bl.a. Løbeklub, cykelklub og danseklub og folk strømmede til med højt humør, fakler, lanterner og lyskæder og beundrede de smykke lyspyntede joller på vandet. Det var et rigtig flot, hyggeligt, festligt og folkeligt arrangement og en rigtig god oplevelse for alle.