Sensommer Cup & klubmesterskab

Lørdag d. 28. september 2019.

Vi vil igen i år gerne invitere til sensommer cup og klubmesterskab. Alle er velkomne, optimister, tera, zoom, e-jolle, lasser, Feva m.f. Vi laver en nybegynder bane til de sejler, der ikke har prøvet det der med kapsejlads før. Øvrige sejlere, sejler på trapez bane efter ISAF´s kapsejlads regler og benytter lavpointsystem.

Tilmelding senest d. 24/9 Tilmelding klubvis til Christina Christensen 21 75 86 39 eller formand@sunds-sejlklub.dk

Start gebyr inkl. frokost 100,- pr. person betales på mobilepay 22175302(Lone Højgaard). Husk at skrive navn på sejleren og klasse.

Dagens program:

Kl. 09:00 Bureau åbner.

Kl. 09:30 Skippermøde, herefter start på dagens første sejlads… Banen gennemgås på skippermøde.

Kl. 12.30 Fælles frokost på land – Prisen for frokost er 35 kroner for ikke sejlere

Kl. 14.00 På vandet igen.

Ca. kl. 17.00 Vil der være præmieoverrækkelse.

I er meget velkomne til at tage hele jeres familie med til
en super hyggelig dag!

Printvenlig udgave