Sejlerskole opstart d. 12 august

Kom til sejlerskole hos Sunds Sejlklub. En fantastisk mulighed for at få nye kammerater, lære vandet at kende. Og mærke suset, når vinden tager fat i sejlet.

Hvad er Sejlerskole?

Sejlerskolen foregår hele efteråret. Ved Sejlerskolen lærer man at sejle begynderjollen ”optimistjollen”. Lære diverse brugbare knob, som vi kan garantere vil blive brugt i flere sammenhænge end bare sejlads. Du vil også komme til at lære diverse teknikker for at komme til at sejle endnu hurtigere. Der er rigtigt mange forskellige segmenter i sejlads så det er ikke noget man lige lærer på en eftermiddag. Vores dygtige instruktører vil lære jer alt hvad i vil komme til at få brug for den første halve sæson. Vi afslutter sæsonen med et lille mini-stævne for alle sejlerskoledeltagerne.

Hvornår?

Sejlerskolen starter mandag den 12. august kl. 17.45.

Hvad med alt udstyret og prisen?

Leje af udstyr er inkluderet i prisen, dette gælder. ”Leje af jolle, Leje af våddragt og leje af redningsvest.”

Sejlerskolen koster 300 kroner pr. person   

Kontakt: Lone Højgaard – 22175302

Tilmeldings link: Holdsport

Vi håber på at se dig til Sejlerskole

Forside