Sommercamp

Sommercampen afholdes i år af Bork Bådlaug. Cirka 30 unger i alderen syv til 14 fra Hvalpsund, Ringkøbing, Ho Bugt, Viborg, Bork og Sunds. – har valgt at tilbringe tre en halv dag ved Ringkøbing Fjord for at blive dygtigere til at sejle og for at møde ligesindede.

8 friske sejler fra Sunds har taget turen til Bork, hvor de har bla. været på udflugt til Hemmet strand. De startede med at sejle ud i let vind og slutter med FRISK vind. Alle kom godt hjemme i havn igen, hvor der blev tændt op i vildmarksbadet og saunaen

De sidste dage hvor der var en del vind, blev der lavet nogle alternative og sjove aktiviteter. Vinden blev testet af et par seje sejlere i en meget kort tur på vandet. Herefter blev det til en tur i åen på SUPS og kajakker.

Aftenen blev brugt i tube bag gummibådene eller med andet vandplask, rundbold og fodbold.

Billedet indeholder sandsynligvis: himmel, bjerg, båd, friluftsliv, natur og vand
Forside