Kølbådstur

Efterårstur 2011.

Opstart møde for efterårsturen 2011 er tirsdag den 4. okt. kl. 19.00 i Sunds Sejlklub.

Efterårstur 2011 for kølbåde i Limfjorden starter fredag den 7. oktober sidst på dagen. Vi er hjemme igen søndag den 9. oktober

Hvor vi kommer hen, er der ikke nogen som ved på forhånd, da turen bliver planlagt efter vejrforholdene.

Vi har før nået til Ålborg i Øst, Thyborøn i vest, Struer i syd og Thisted i nord.

Turen er for alle, du skal blot være fyldt 16 år på afrejsedagen.

Har du ikke sejlet kølbåd før, er det ikke noget problem, da der er mange erfarne sejlere med.

Overvejer du at købe kølbåd, eller har du blot lyst til at prøve det en weekend, så er det her virkelig en god mulighed.

Har ovenstående vakt din interesse så mød op tirsdag den 4. okt. kl. 19.00 i klubhuset.

Her vil vi se video fra sidste års tur, fordele de fremmødte på bådene og lave proviant listen, inden der serveres othellolagkage.

Har du spørgsmål, eller er forhindret i at komme til formødet, så kan du/I kontakte mig på

tlf. 21 22 01 49

På vegne af kølbådene fra det midtjyske i Glyngøre.

Leif Vestergaard.