Vintertræning i Aalborg Sejlklub

Der bliver igen i år vintertræning i Aalborg Sejlklub. Vi håber at se jer alle igen!

Det vil være dejligt, hvis I kan sprede rygtet i jeres lokale sejlklub, da det på den måde vil skabe et bedre træningsmiljø med flere sejlere. I kan evt. hænge den vedhæftede flyer op i klubben.

NY besked fra Aalborg sejlklub

Vi har lavet et økonomisk alternativ, til de, som ikke lyster at binde sig for en hel sæson af forskellige årsager. Jeg henviser til http://www.sejlsport-aalborg.dk/vintertraening/priser, hvor det bliver udpenslet, hvad vi præcist tilbyder jer denne gang 🙂

Her følger et udsnit fra ovenstående hjemmeside:

”Ønsker man ikke (eller er man forhindret i) at deltage i alle samlingerne, kan man i år også betale pr. gang og dermed ikke binde sig for en hel sæson. I så fald koster det kr. 350,- pr. samling. Beløbet betales kontant fra gang til gang.

Bemærk, at man sparer kr. 100,- pr. samling, hvis man benytter sig af ‘pakkeløsningen’ på kr. 1.500,- frem for at betale kr. 350,- pr. gang (350*6 = 2.100). At betale pr. gang kan derimod betale sig, hvis man deltager i fire eller færre samlinger (350*4 = 1.400).

Oven i de nævnte beløb skal så lægges “kostpenge” i forbindelse med samlingerne. Igen i år kan vi holde det på kr. 200,- pr. samling. Dette inkluderer kage og saft fredag og lørdag, morgenmad og frokost lørdag og søndag, aftensmad lørdag samt frugt ad libitum. Man betaler ikke kostpenge, hvis man ikke deltager i samlingen. Kostpengene betales fra gang til gang.”

Ellers ses vi om en uge – husk at tilmelde jer inden onsdag i næste uge. Vi glæder os alle sammen rigtig meget til at se jer igen 🙂

Mvh. trænerteamet

Den første samling er allerede d. 21.-23. oktober, så vi ses forhåbentlig om ca. tre uger 🙂

Tilmelding sker igen ved mail til Lasse (lassejuhl@gmail.com) onsdagen inden den respektive samling.

I må meget gerne svare på denne mail, hvis I har spørgsmål til os.

Mange hilsner,

Tobias Kronborg, Sanne Bjerregaard, Line og Lasse Juhl