Aktiviteter i vinterhalvåret

Torsdag d. 29. september var der jolleafslutning for denne sæson. Her fik 9 sejlerskole elever udleveret deres sejlerdiplom. De kan nu kalde sig C optimister. Et stort tillykke her fra Sunds Sejlklub.

• I vinterhalvåret samles alle sejler den 1. torsdag i hver måned kl. 19.00 i klubhuset til teori, leg og hygge. Kom og vær sammen med dine sejlerkammerater her i vinterhalvåret til nogle hyggelige klubaftener.
  • Torsdag d. 6. oktober uddeles fiduspokalen. Pokalen gives til en sejler, som har gjort en særlig indsat og været en god kammerat i årets løb.
  • Lørdag d. 8. oktober starter vintersejlads, der er skippermøde kl. 13.45. Dvs. du skal være omklædt  og klar til at sejle ud kl.13.45.

Husk at følge med her på hjemmesiden, Der vil i altid kunne se, hvis der er nyheder og ændringer i aktiviterne.